Spinhoogwerkers

U kunt bij ons alle types spinhoogwerker huren. Hieronder geven wij een overzicht van de meest gangbare types. Tot 25 meter werkhoogte zijn de spinhoogwerkers op een speciale aanhangwagen eenvoudig met BE-rijbewijs te vervoeren maar u kunt er ook voor kiezen om de spinhoogwerker te laten bezorgen.

Wij zorgen indien nodig voor een uitgebreide machine instructie en kunnen de hoogwerker voor u op de juiste plek manouvreren. Wanneer u een spinhoogwerker uit onderstaande lijst wilt huren kunt u deze direct online bestellen of ons mailen of bellen.

Indien u hulp wenst bij het selecteren van de juiste spinhoogwerker om te huren kunt u altijd contact opnemen. Wij komen indien gewenst kosteloos uw project opnemen om een offerte op maat te kunnen maken.

Type Werkhoogte Max. reikwijdte Platformcapaciteit KrachtbronPrijs per dag Prijs per week Datasheet
Hinowa Goldlift 14.70 14.00 m 7.00 m 200 kg Benzinemotor/230v-50hz Datasheet
Cela DT15 Spyder 15.00 m 7.50 m 200 kg Benzinemotor/230v-50hz Datasheet
Hinowa Lightlift 19.65 19.00 m 6.40 m 200 kg Benzinemotor/230v-50hz Datasheet
Cela DT21 Spyder 21.00 m 9.00 m 200 kg Benzinemotor/230v-50hz Datasheet
Hinowa Lightlift 23.12 23.00 m 11.40 m 200 kg Benzinemotor/230v-50hz Datasheet
Cela DT25 Spyder 24.90 m 12.00 m 230 kg Dieselmotor/230V-50hz Datasheet
Geschikt voor moeilijk bereikbare locaties

Een spinhoogwerker of spinrupshoogwerker heeft een zeer laag eigen gewicht en compacte afmetingen. Ondanks dat heeft dit type hoogwerker toch een groot werkbereik.

Door de afstempeling kan een spinhoogwerker op oneffen ondergrond gebruikt worden. De non-marking rupsbanden zorgen voor een goede bescherming van kwetsbare ondergrond zoals een gras- of tennisveld of een kwetsbare tegelvloer. Bovendien is een stoepje of drempels ook geen enkel probleem.

U kunt dit type hoogwerker huren om op de meest moeilijk bereikbare locaties in te zetten.

Veilig binnen te gebruiken

Na eenvoudige demontage van de werkkooi is de breedte slechts 80 cm. Hierdoor kunnen ook de grote spinhoogwerkers zelfs door een normale deur naar binnen kunnen. De smalle afmeting en elektrische aandrijving maakt het mogelijk om eenvoudig binnen te werken. De spinhoogwerkers zijn daardoor zeer geschikt om te huren voor klussen in hallen van gebouwen. Bijvoorbeeld om schoonmaak of schilderwerkzaamheden uit te voeren.

Transport

Tot en met 25 meter kunt u een spinhoogwerker huren met aanhangwagen om deze zelf te transporteren. U kunt de spinhoogwerker ook altijd huren inclusief transport. Wij brengen de spinhoogwerker dan bij u op locatie. We zorgen indien nodig voor een uitgebreide machine instructie of zetten de hoogwerker voor u op de juiste plek. Boven 25m werkhoogte blijft het gewicht van de hoogwerker en aanhangwagen combinatie niet onder 3,5T. U kunt u deze niet zelf vervoeren.
Doordat wij onze spinhoogwerkers met eigen materieel vervoeren, zijn we snel en flexibel in de planning.

Werkzaamheden

Het huren van een spinhoogwerker is geschikt voor diverse branches; bouw-, schilder- of schoonmaakwerkzaamheden, maar ook voor binnen- of buitenklussen van installateurs, het snoeien van bomen op lastig bereikbare plaatsen, onderhoudswerkzaamheden in een fabriekshal, verlichting vervangen op voetbal-, tennis- of ander sportvelden.

Bestellen

Wilt u een spinhoogwerker huren? Dan kunt u contact opnemen via 0512-364499 of info@materieel.com