Autohoogwerkers

Autohoogwerker huren

Een autohoogwerker huren is zeer geschikt voor kortdurende werkzaamheden op verschillende locaties. Met een autohoogwerker kunt u snel naar de volgende klus rijden, eventueel afstempelen, en weer omhoog om uw werkzaamheden meteen te hervatten.

Onze robuuste en geavanceerde autohoogwerkers combineren een grote werkhoogte met een groot zijdelings bereik. U kunt alle autohoogwerkers huren inclusief water-, lucht- en stroomdoorvoer naar het platform. De kabels en leidingen zijn beschermd tegen beschadigen doordat ze zijn weggewerkt in de mast.

Een autohoogwerker huren is de oplossing voor alle mogelijke werkzaamheden zoals schilder- of schoonmaakwerk aan gevels en daken van woningen of bedrijfspanden. Ook voor werkzaamheden op hoogte in smalle straten zoals het ophangen van feestverlichting en vervangen of repareren van straatverlichting is een autohoogwerker huren zeer geschikt.

Onze autohoogwerkers zijn door u of uw personeel zelf te besturen en mogen, afhankelijk van het type, worden gereden door een chauffeur met rijbewijs B of BE.

Type Werkhoogte Max. reikwijdte Platformcapaciteit KrachtbronPrijs per dag Prijs per week Datasheet
Esda TL2150 21.00 m 11.20 m 200 kg Dieselmotor Datasheet
Cela DT21 21.00 m 9.50 m 200 kg Dieselmotor Datasheet
Cela DT24 24.00 m 12.00 m 200 kg Dieselmotor Datasheet

Snelle en eenvoudige bediening

Door het volautomatische stempelsysteem kan de autohoogwerker vanuit de werkkooi, met één druk op de knop, worden op- of afgestempeld. Door de volledig proportionele bediening is het platform uiterst nauwkeurig te positioneren.

Compacte afmetingen

Onze autohoogwerkers hebben zeer compacte afmetingen waarmee u met een stempelbreedte van maar 1,90 toch een maximale werkhoogte van 24 meter kunt bereiken. Dankzij de unieke staande ondermastconstructie hebben onze autohoogwerkers bovendien geen achterwaartse uitzwaai bij zijdelingse werkzaamheden. Hierdoor zijn onze autohoogwerkers zeer geschikt voor werkzaamheden in smalle straten, langs wegen of in andere drukke of krappe gebieden.

Robuuste mastconstructie

Zeer groot voordeel van onze autohoogwerkers is de dubbele telescoopconstructie van de mast. Hierdoor hebben onze autohoogwerkers een unieke robuustheid waarmee u zeer prettig zult werken.