Service

Uw materieel, onze zorg

U zit niet op een storing te wachten. Het vertraagt de werkzaamheden en kost dus geld. Douwes Materieel zorgt dat u het werk snel en veilig kunt hervatten door een reparatie op locatie en eventueel vervangend materieel.

Onze zeer ervaren, vakbekwame monteurs werken in heel Nederland. Ze plegen onderhoud, doen reparaties en verrichten veiligheidskeuringen op locatie van hoogwerkers, heftrucks, verreikers en ander materieel. Onze monteurs denken mee en geven u graag een advies op maat.

Onderhoudscontract

Regelmatig en gedegen onderhoud is belangrijk bij het beperken van storingen aan en dus stilstand van uw materieel. Periodieke mastinspecties kunnen nare verrassingen en hoge kosten voorkomen. En om veilig te kunnen werken zijn jaarlijkse keuringen verplicht.

Al deze en nog veel meer zaken zijn geregeld met een onderhoudscontract van Douwes Materieel. Uw materieel is onze zorg en u bent, tenminste op dat gebied, compleet zorgenvrij. Via een geautomatiseerd systeem houden we voor u bij wanneer het tijd is voor een beurt of keuring. Dankzij hetzelfde systeem zijn onze monteurs altijd op de hoogte van de jongste ontwikkelingen per merk of machine. Ze weten dus precies waar ze op moeten letten.

Onderdelen, stickers en documentatie

Wij leveren onderdelen voor al uw materieel. Snel en voordelig. Daarnaast maken we voor alle merken en types materieel zelf de signaal- en waarschuwingsstickers. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Ook voor CE-verklaringen, gebruikershandleidingen, een onderdelenboek en andere documentatie.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Vakkundig advies
  • Snelle en flexibele planning
  • Scherpe tarieven
  • 24-uur bereikbaarheid

Meer weten? Mail of bel ons voor een vrijblijvend advies.

 

 

20150527_130702

Een greep uit onze merken

mitslogoMax Holland hyster    still_logo_printtoyota-bt-logo

 

download (2)

download (1)logo-cela-Small-640x480-300x229upright_logo_2 


downloadmanitou-logo