Aanhangerhoogwerkers

Aanhangerhoogwerker huren

Bij Douwes kunt u terecht voor alle soorten en types hoogwerkers, waaronder aanhangerhoogwerkers. Wilt u met een van onze experts van gedachten wisselen over het gebruik van een aanhangerhoogwerker voor uw klus? Neem dan rechtstreeks contact op via 0512-364499. Wij geven vrijblijvend en kosteloos advies en komen indien nodig bij uw project kijken.

Type Werkhoogte Max. reikwijdte Platformcapaciteit KrachtbronPrijs per dag Prijs per week Datasheet
Niftylift 120TE 12.20 m 6.10 m 200 kg Accu Datasheet
Niftylift 170 17.10 m 8.70 m 200 kg Accu Datasheet
Esda TA2220 22.20 m 12.90 m 200 kg Benzinemotor Datasheet
Esda TA2620 26.20 m 12.00 m 200 kg Accu Datasheet

Voordelen aanhangerhoogwerker

  • Net als een gewone aanhanger kunt u een aanhangerhoogwerker eenvoudig achter uw auto of bus koppelen. Het huren van een aanhangerhoogwerker heeft daarom als grote voordeel dat u de hoogwerker zelf met BE rijbewijs kunt transporteren. Op deze manier bent u zeer flexibel en kunt u met de hoogwerker eenvoudig en snel langs diverse (korte) klussen rijden.
  • Een aanhangerhoogwerker heeft een laag eigen gewicht, compacte afmetingen en indien nodig aandrijving op de wielen en is daardoor eenvoudig op de juiste positie te manoeuvreren.
  • De aanhangerhoogwerkers kunnen ook op oneffen terrein worden afgestempeld.
  • Werkkooi capaciteit tot 200 kg (2 personen + gereedschap).
  • Werkhoogtes tot en met 27 meter, reikwijdte tot en met 13 meter.
  • Geschikt voor werkzaamheden die minimale vloerbelasting eisen.

Brandstof

Afhankelijk van de werkzaamheden kunt u kiezen voor een aanhangerhoogwerker met een accu of benzinemotor. De aanhangerhoogwerkers met accu zijn zeer geschikt voor werkzaamheden binnen of in gebieden waar een geluidsreductie gewenst is.

Werkzaamheden

U kunt alle voorkomende werkzaamheden op hoogte uitvoeren met een aanhangerhoogwerker. Dit type is dus geschikt voor onder andere schilder-, onderhoud-, schoonmaak-, (af)bouw- en installatiewerkzaamheden.

Bediening en Machine-instructie

Een aanhangerhoogwerker is eenvoudig en snel te bedienen en met de eventuele aandrijving op de wielen is de aanhangerhoogwerker eenvoudig op de juiste plek neer te zetten. Alle mastfuncties kunt u vanuit de werkkooi bedienen.
Door de proportionele bediening is het ruime platform van een aanhangerhoogwerker eenvoudig te positioneren.
Ook bij het huren van een aanhangerhoogwerker krijgt u, indien nodig, een uitgebreide machine-instructie van 1 van onze ervaren collega’s. U wordt geïnformeerd over hoe de machine werkt en welke veiligheidsaspecten u in acht dient te nemen. De jarenlange ervaring zorgt dat u met alle tips en trucks op weg gaat om zo veilig en efficiënt mogelijk met de aanhangerhoogwerker te kunnen werken.

Alternatief

In plaats van het huren van een aanhangerhoogwerker kunt u eventueel ook kiezen voor een losse hoogwerker op aanhangwagen. Onze hoogwerkers zijn tot en met een werkhoogte van 24 meter te transporteren op aanhangwagen met BE rijbewijs. Voorbeelden van deze hoogwerkers zijn de AWP-30S, HR12NDE, Cela DT15 Spyder of Cela DT24 Spyder. U bent dan niet alleen flexibel met betrekking tot het transport maar ook bij het opstellen van de hoogwerker op uw project. Nadat u de hoogwerker van de aanhangwagen hebt afgereden kunt u deze eenvoudig en nauwkeurig positioneren waar u de werkzaamheden moet uitvoeren. Bovendien kunt u bij diverse van deze, op aanhangwagen te vervoeren hoogwerkers, zonder stempels werken. Wel zo snel! Bel voor advies en de mogelijkheden voor uw klus naar 0512-364499.

Zoekt u een specifiek type welke wij hier niet aanbieden? Neem contact op voor onze prijs.