Heftrucks

Verkoop heftrucks

Als dealer van Mitsubishi en MaxHolland leveren wij tegen scherpe condities kwalitatief hoogstaand en zeer betrouwbaar intern transport materieel voor al uw logistieke vraagstukken.

Van de kleinste pompwagen tot de zwaarste verbrandings heftruck met elke denkbare opties. We zoeken met de klant altijd naar die oplossing waarmee met zo laag mogelijke kosten een zo hoog mogelijke productiviteit te realiseren is. Hiervoor is het noodzakelijke materieel aan te bieden dat precies is afgestemd op de werkzaamheden en wensen van de klant. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van een goed advies en een scherpe offerte.

Daarnaast denken wij ook na aanschaf met u mee; onderhoudscontracten, opleidingen, technische ondersteuning, wij verzekeren optimaal advies en minimale kosten.

Mitsubishi – absolute topkwaliteit voor uw intern transport

Mitsubishi Forklift Trucks heeft een uitstekende reputatie als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Mitsubishi heftrucks worden volgens strenge criteria gebouwd, zodat ze uiterst betrouwbaar zijn, ongeacht de toepassing. Daarnaast wordt extra aandacht besteed aan ergonomie en milieu.

De bekroonde heftrucks en intern transport materieel van Mitsubishi zijn ontwikkeld voor het leveren van uitstekende prestaties. Ze worden gebouwd volgens hoge specificaties om de productiviteit tot het uiterste te kunnen opvoeren en uiterste betrouwbaarheid te kunnen waarborgen, om wat voor toepassing het ook gaat.

Max Holland – kwaliteit tegen een concurrerende prijs

Max Holland heftrucks en overig intern transport materieel wordt in een door Amerikanen gebouwde en gefinancierde fabriek in China onder Amerikaanse begeleiding geassembleerd. De hefttrucks zijn samengesteld uit de beste onderdelen van diverse gerenommeerde Aziatische, Amerikaanse en Europese merken, waardoor een kwalitatief hoogwaardig product ontstaat, tegen een scherp concurrerende prijs.

Naast de nieuwe heftrucks hebben wij altijd een ruim en wisselend aanbod gebruikte heftrucks. Bekijk ons huidige aanbod of maak aan ons uw specifieke zoekopdracht kenbaar zodat wij voor u uit kunnen kijken naar een betrouwbare gebruikte heftruck die precies aan uw wensen voldoet.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een vrijblijvend advies op maat.

Drexel SL-44/3-ESS
Prijs: Op aanvraag
Bouwjaar: 1989
Krachtbron: Accu
Hefhoogte: 4.57 m
Still RX60-25
Prijs: Op aanvraag
Bouwjaar: 2008
Krachtbron: Accu
Hefhoogte: 5.62 m
Hyster H3.0FT
Verkocht
Bouwjaar: 2008
Krachtbron: LPG-motor
Hefhoogte: 4.61 m
Max Holland FGL25T
Verkocht
Bouwjaar: 2013
Krachtbron: LPG-motor
Hefhoogte: 4.10 m
Mitsubishi FG25N
Prijs: Op aanvraag
Bouwjaar: 2012
Krachtbron: LPG-motor
Hefhoogte: 4.75 m
Max Holland FB18SAC-MQJZ2
Prijs: Op aanvraag
Bouwjaar: 2012
Krachtbron: Accu
Hefhoogte: 4.50 m
Max Holland FGL25T
Verkocht
Bouwjaar: 2009
Krachtbron: LPG-motor
Hefhoogte: 4.50 m