Heftrucks

Verkoop heftrucks

Als onafhankelijk leverancier van heftrucks leveren wij tegen scherpe condities kwalitatief hoogstaand en zeer betrouwbaar intern transport materieel voor al uw logistieke vraagstukken.

Van de kleinste pompwagen tot de zwaarste verbrandings heftruck met elke denkbare opties. We zoeken met de klant altijd naar die oplossing waarmee met zo laag mogelijke kosten een zo hoog mogelijke productiviteit te realiseren is. Hiervoor is het noodzakelijke materieel aan te bieden dat precies is afgestemd op de werkzaamheden en wensen van de klant. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van een goed advies en een scherpe offerte.

Daarnaast denken wij ook na aanschaf met u mee; onderhoudscontracten, opleidingen, technische ondersteuning, wij verzekeren optimaal advies en minimale kosten.

Gebruikte Heftrucks

Wij hebben altijd een ruim en wisselend aanbod gebruikte heftrucks. Bekijk hieronder ons huidige aanbod of maak aan ons uw specifieke zoekopdracht kenbaar zodat wij voor u uit kunnen kijken naar een betrouwbare gebruikte heftruck die precies aan uw wensen voldoet.

Nieuwe Heli Heftrucks – kwaliteit tegen een concurrerende prijs

Heli heftrucks en overig intern transport materieel worden in China geassembleerd. De heftrucks en het overige intern transport materieel zijn samengesteld uit de beste onderdelen van diverse gerenommeerde Aziatische, Amerikaanse en Europese merken, waardoor een kwalitatief hoogwaardig product ontstaat, tegen een scherp concurrerende prijs.

U wilt een nieuwe heftruck kopen? Klik dan op Heli Heftrucks voor een overzicht van alle heftrucks of op Heli Warehousing voor divers ander intern transport materieel.Bij Heli heeft u de keuze uit diverse soorten aandrijvingen voor uw heftruck. U kunt kiezen uit een elektrische, benzine, diesel of LPG aandrijving. Voor alle heftrucks geldt dat ze uitblinken in rijcomfort, maximale omslagprestaties én minimaal onderhoud.


Heli biedt een ruim assortiment aan elektrische palletwagens, stapelaars en reachtrucks. De keuze van het juiste soort en type is hierbij uitermate belangrijk. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden en wat eventueel voor u de juiste keus kan zijn.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een vrijblijvend advies op maat.

Heli CDD15J
Prijs: € 3.500,-
Bouwjaar: 2023
Krachtbron:
Hefhoogte: 3.00 m
Heli CBD15J-Li2
Prijs: € 1.495,-
Bouwjaar:
Krachtbron: Batterij
Hefhoogte: 0.20 m
Heli CBD15J-Li
Prijs: € 750,-
Bouwjaar: 2019
Krachtbron: Accu
Hefhoogte: 0.20 m
Heli CPD25-A3H4-M
Prijs: Op aanvraag
Bouwjaar: 2023
Krachtbron: Batterij
Hefhoogte: 4.70 m
Heli CPD25-GD2
Prijs: € 23.100,-
Bouwjaar: 2019
Krachtbron: Accu
Hefhoogte: 4.80 m
Heli CPYD25-RC1H
Prijs: Op aanvraag
Bouwjaar: 2019
Krachtbron: LPG-motor
Hefhoogte: 4.70 m
Hyster E4.50XLS
Prijs: Op aanvraag
Bouwjaar: 2003
Krachtbron: Accu
Hefhoogte: 3.45 m
Heli CPD15SH
Prijs: Op aanvraag
Bouwjaar: 2018
Krachtbron: Accu
Hefhoogte: 4.80 m
Mitsubishi FG25N
Prijs: Op aanvraag
Bouwjaar: 2012
Krachtbron: LPG-motor
Hefhoogte: 4.75 m