Onderdelen

Onderdelen, stickers en documentatie voor uw verreiker, hoogwerker en verreiker

Onderdelen voor alle merken

Vaak zijn nieuwe onderdelen voor heftruck, meeneem heftruck, hoogwerker of verreiker duur. Zeker als u deze via de grote leveranciers of importeurs bestelt.

Omdat wij rechtstreeks bij de beste onderdelenfabrikanten inkopen kunnen wij exact dezelfde onderdelen vaak veel scherper aanbieden. Ongeacht het merk, soort of type van uw materieel kunnen we de alle onderdelen leveren voor heftruck, hoogwerker en verreiker. Vaak heeft u de onderdelen de volgende dag al in huis.

Revisie

Grotere onderdelen zoals rijmotoren of elektronische componenten als printplaten kunnen we vaak voordelig als revisie onderdeel aanbieden. U heeft dan tegen een zeer scherp tarief uw schade of storing opgelost met een onderdeel dat kwalitatief niet onder doet voor nieuw. Zeker bij gebruikt materieel is dit vaak de moeite waard. Informeer naar de mogelijkheden

Stickers

Bij veel materieel is het verplicht bepaalde veiligheid- en signaal stickers aan te brengen. Alle merk- en type stickers maar ook signaalstickers en stickers met veiligheidsaanduidingen kunnen wij voordelig leveren. Wij printen deze stickers zelf en hebben vaak het ontwerp al in ons bestand. Indien nodig maken we kosteloos het ontwerp van de sticker die u nodig heeft.

Zo heeft u snel, eenvoudig en voordelig uw materieel weer netjes klaar staan voor de veiligheidskeuring, verkoop of verhuur.

Documentatie

Bent u de hydraulische of elektrische schema’s, het logboek, een servicebulletin of de CE-verklaring van uw heftruck, hoogwerker of verreiker kwijt?

Grote kans dat wij u die kunnen leveren uit onze database met daarin gegevens en documentatie van alle merken en types. Dit geldt niet alleen voor jonge of nieuwe machines maar ook voor ouder materieel.

Indien gewenst kunnen we voor u een volledig hoogwerker, verreiker of heftruck logboek aanmaken.

Vraag naar de mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgave: 0512-364499 of info@materieel.com

Onze merken

mitslogoMax Holland hyster    still_logo_print toyota-bt-logo  download (1)logo-cela-Small-640x480-300x229votex_bison_1upright_logo_2download (2)downloadmanitou-logo