Onderhoud

Voorkom problemen – laat uw materieel regelmatig onderhouden

Regelmatig en gedegen onderhoud is belangrijk bij het beperken van storingen aan en dus stilstand van uw materieel. Wij kunnen alle benodigde onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan uw hoogwerker, verreiker, vorkheftruck of ander materieel. Wij voeren de onderhoudsbeurten meestal op locatie uit en vaak in combinatie met een jaarlijkse veiligheidskeuring.

Via een geautomatiseerd systeem houden wij voor u bij wanneer de beurten plaats moeten vinden, wat hiervoor nodig is en waar de monteur in specifieke gevallen op moet letten. Onze monteurs zijn ervaren en vakbekwaam en voeren de werkzaamheden nauwkeurig voor u uit.

Onderhoudscontract

Wij bieden tegen zeer scherpe prijzen de mogelijkheid om een onderhoudscontract voor de jaarlijkse veiligheidskeuring en onderhoudsbeurt af te sluiten. Hiermee heeft u de veiligheid van uw materieel eenvoudig en op kwalitatief hoogstaande wijze gewaarborgd zonder er zelf nog naar te hoeven omkijken.

Het onderhoudscontract kunt u zelf naar wens aanpassen: alleen keuring en onderhoud of bijvoorbeeld inclusief de benodigde onderdelen.

Onze merken

mitslogoMax Holland hyster    still_logo_print toyota-bt-logo  download (1)logo-cela-Small-640x480-300x229votex_bison_1upright_logo_2download (2)downloadmanitou-logo