Veiligheidskeuringen

Deskundige en onafhankelijke veiligheidskeuringen voor al uw materieel.

Regelgeving

Als eigenaar of verhuurder van materieel bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van de gebruiker en wettelijk verplicht om het materieel in goede en veilige staat te houden.  Dit houdt in dat uw materieel moet voldoen aan een aantal regels en eisen waaronder een geldig CE-certificaat, diverse machinerichtlijnen en de Europese Norm (EN).

Vanuit het arbobesluit is daarnaast een jaarlijkse veiligheidsinspectie verplicht. Het inspectierapport dient als bewijsstuk te worden bewaard.

Keuring op locatie

Voor deze jaarlijkse veiligheidskeuring voor uw hoogwerker, verreiker, vorkheftruck, steiger, aanhanger of ander materieel kunt u bij ons terecht. Door de jaarlijkse veiligheidskeuring door ons uit te laten voldoet u aan alle wettelijke eisen en kunt u veilig gebruik van uw materieel maken.

De keuringen worden meestal op locatie en in combinatie met een onderhoudsbeurt uitgevoerd. In een geautomatiseerd systeem houden wij vervolgens voor u bij wanneer de volgende keuring moet plaatsvinden en zullen u ruim op tijd hierop attenderen.

Bij een afkeuring van uw materieel, doordat er veiligheidsaspecten niet in orde zijn, kunnen wij de gebreken vaak direct verhelpen zodat de machine alsnog goedgekeurd kan worden.

Voor meer informatie kunt u eventueel ook bij de veelgestelde vragen kijken.

Onderhoudscontract

Wilt u zowel een veiligheidskeuring als een onderhoudsbeurt laten uitvoeren; informeer naar de scherpe tarieven van onze servicecontracten. U kunt zelf de samenstelling van het servicecontract bepalen; alleen keuring en onderhoud of bijvoorbeeld inclusief onderdelen en voorrijdkosten.

Zowel onderhoud als veiligheidskeuringen kunnen wij op uw bedrijfsvestiging of op een werklocatie uitvoeren. Wilt u meer informatie of bel ons op nummer 0512 – 364499 of reageer via mail info@materieel.com.

Onze merken

mitslogoMax Holland hyster    still_logo_print toyota-bt-logo  download (1)logo-cela-Small-640x480-300x229votex_bison_1upright_logo_2download (2)downloadmanitou-logo