Heftruck kopen – breed assortiment nieuwe heftrucks

Heftruck kopen? Sinds 2018 zijn wij leverancier van o.a. Heli heftrucks.

Heftruck kopen met diesel, lpg of elektrische aandrijving

Wilt u binnenkort een heftruck kopen? Heli Heftrucks biedt een uitgebreid assortiment aan. Bij de aankoop kunt u rekenen op een goed onderbouwd advies. Bij dit advies houden we rekening met uw specifieke wensen in gebruik, onderhoud en budget. De wijze van aandrijving bepaalt het type heftruck dat u kiest. Bij Heli heeft u de keuze uit diverse soorten aandrijvingen voor uw heftruck. U kunt kiezen uit een elektrische, benzine, diesel of LPG aandrijving.

Elektrische 3-wiel Heftrucks

CPD 1.3 tot 1.5 ton 3-Wiel
Achterwiel Aandrijving
Heli CPD13-15SH
CPD 1.5 tot 2.0 ton 3-Wiel
Voorwiel Aandrijving
Heli CPD15-20SQ
EFG 1.6 Ton 3-Wiel
Voorwiel Aandrijving
Heli EFG16-JH

Elektrische 4-wiel Heftrucks

Diesel en Lpg Heftrucks


Heftruck kopen in standaard uitvoering of luxe uitvoering

Kiest u voor een verbrandingsmotor dan heeft u nog keuze uit een standaarduitvoering (H-serie) en een luxe uitvoering (G-serie). Alle heftrucks bieden qua uitvoering nog een aantal opties. Denk hierbij aan diverse hefcapaciteiten, diverse masten, een diversiteit aan hefhoogtes en een variatie aan voorzetapparatuur. Voor alle heftrucks geldt dat ze uitblinken in rijcomfort, maximale omslagprestaties én minimaal onderhoud.


Elektrische heftrucks

Een elektrische heftruck kopen? Bedenk dat de aanschaf en het gebruik van een heftruck met elektromotor wezenlijk verschilt van een motor die loopt op diesel of LPG. Bij een elektrische heftruck zorgt een accu voor de aandrijving. Het is belangrijk om de capaciteit van deze accu goed af te stemmen op het dagelijkse gebruik in het magazijn. Heeft de accu te weinig vermogen, dan komt de heftruck stil te staan.


Diesel/LPG heftrucks

U wilt een diesel of LPG heftruck kopen? De Heli diesel en LPG heftrucks zijn uitgerust met zeer moderne verbrandingsmotoren van gerenommeerde merken zoals bijvoorbeeld Isuzu, Kubota, Perkins of Nissan.