Schilderwerkzaamheden Lauswolt met de Cela DT25S

 

Vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag wordt door Schildersbedrijf R. Bethlehem met een nieuw kleurenschema opgefrist. Voor deze klus hebben we de Cela DT25S ingezet. Deze spinrups hoogwerker heeft met 25 meter werkhoogte en reikwijdte van 12 meter een groot werkbereik.

De doorrijdbreedte van deze spinrups hoogwerker is slechts 80 cm. De machine is hierdoor uitermate geschikt voor werkzaamheden op moeilijk bereikbare locaties. Binnen in gebouwen kan worden overgegaan op elektrische aandrijving. De rubber rupsen zorgen voor een goede gewichtsverdeling waardoor uitstekende terrein eigenschappen ontstaan en de ondergrond wordt gespaard. Het hydraulische rups-verbredingsysteem geeft extra stabiliteit tijdens het rijden over een oneffen ondergrond.

Door het lage eigen gewicht van 2.950 kg is deze rupshoogwerker eenvoudig met BE rijbewijs te vervoeren op een aanhangwagen.

 

Voor het werkbereikdiagram klikt u hier. Wilt u een scherpe offerte voor de huur van deze hoogwerker of wellicht zelf een Cela DT25S aanschaffen, dan kunt u contact opnemen via info@materieel.com of 0512-364499.