Inzet verreiker met machinist bij bouwproject Heerenveen

Verreiker met machinist

 

Ook voor opperwerk op de bouwplaats zijn onze verreikers zeer geschikt. De compacte verreikers kunnen op vlakke ondergrond rijden, maar ook eenvoudig in het ruwe terrein. Indien nodig, bijvoorbeeld bij zeer natte weersomstandigheden, kunnen kunststof of stalen rijplaten uitgelegd worden. De machinist kan dan eenvoudig met de verreiker over het spoor van rijplaten rijden en afstempelen op de bijgeleverde grote stempelplaten.

 

Door een verreiker uit te rusten met bijvoorbeeld een (open-) werkkooi, schepbak, stenenklem, jib, lier, (verlengde) vorken of betonkubel wint u veel tijd op de bouwplaats. De verreiker kan eventueel bediend worden door één van onze ervaren machinisten. Het verplaatsen van bouwmaterialen kan op deze manier op zeer efficiënte wijze plaatsvinden.

Wanneer binnen uw bedrijf niemand met de juiste ervaring of benodigde certificaten beschikbaar is, kunt u een verreiker huren met machinist. Onze machinisten hebben ruim ervaring met diverse werkzaamheden op de bouw en beschikken over de juiste certificaten. Op deze manier kunt u niet alleen snel werken, maar ook veilig en volgens de wettelijk gestelde eisen.

 

Transport van de verreikers voeren wij zelf met eigen diepladertransport uit. Hierdoor zijn we snel en flexibel in onze planning. Dus ook wanneer u op het laatste moment besluit de werkzaamheden op de bouw toch uit te willen laten voeren met een gehuurde verreiker, kunnen wij u van dienst zijn. Ook verschuivingen in uw planning kunnen wij eenvoudig opvangen.

 

Onze verreikers zijn in te huren met of zonder machinist, per uur, per dag(deel) of per week.  Voor langere periodes kunnen wij speciale scherpe maand- of (half-)jaar prijzen maken. De verreikers hebben hef- en werkhoogtes tot 30 meter en een capaciteit tot 7 ton. Ook voor asbestwerkzaamheden hebben wij speciale verreikers, uitgerust met onder andere een aggregaat, overdrukcabine en open werkkooi. Neem voor advies of een specifieke offerte contact op via info@materieel.com of bel met 0512-364499.