Sleepbare hoogwerker huren

sleepbare hoogwerker

Het boomsnoei seizoen is in volle gang en ook dit jaar zijn er weer vele gemeentes door heel Nederland die hiervoor van ons een sleepbare hoogwerker huren.

Deze sleepbare hoogwerkers zijn op diverse manieren speciaal voor boomsnoei werkzaamheden aangepast. Een sleepbare hoogwerker huren kan voor een korte of lange termijn.

De speciaal door ons ontwikkelde sleepbare hoogwerkers zijn volzelfrijdende hoogwerkers die door middel van een sleep-inrichting eenvoudig met bijvoorbeeld een tractor te verplaatsen zijn over middellange afstanden. Op deze manier is geen tussentijds diepladertransport nodig wat tijdwinst en kostenbesparing oplevert. U kunt meteen na afronden van de werkzaamheden de hoogwerker zelf naar de volgende plek verplaatsen om daar verder te werken.

Bovendien is deze manier van transporteren veiliger dan rijden vanuit de werkkooi. Wanneer een hoogwerker over een afstand moet worden verplaatst van het ene werkgebied naar het andere, wordt dat vaak rijdend vanuit de werkkooi gedaan. Bij deze manier van transporteren is het lastig om overzicht over de verkeerssituatie te houden. Bijvoorbeeld bij het oversteken van wegen, spoorwegovergangen en fietspaden kunnen hierdoor gevaarlijke situaties ontstaan. Bij het transporteren van de hoogwerker achter uw tractor heeft u wel een goed overzicht en kunt u op een veilige manier de hoogwerker transporteren.

Profiteer van alle voordelen van het huren van een zelfrijdende sleepbare hoogwerker:

De continue zwenkbaarheid en grote reikwijdtes zorgen ervoor dat zonder onderbrekingen en vaak met veel tijdwinst grote oppervlaktes kunnen worden bereikt. Daarnaast zijn de hoogwerkers gebouwd met optimale bescherming tegen vallende takken en hout. De robuuste uitvoering geeft een vertrouwd gevoel en onze hoogwerkers zijn altijd voorzien van een geldige veiligheidskeuring.

Onze sleepbare hoogwerkers zijn robuust en vandalismebestendig uitgevoerd. Ze zijn uitgerust met afgesloten kappen en tanks en met een afgesloten beneden bediening waardoor ze buiten werktijd gewoon in het veld kunnen blijven staan.

Sleepbare hoogwerker huren

Wilt u een sleepbare hoogwerker huren, neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder helpen bij het bepalen welke sleepbare hoogwerker u het best kunt huren voor uw werkzaamheden.

 

sleepbare-hoogwerker-huren sleepbare knik telescoop hoogwerker hurensleepbare hoogwerker huren 3sleepbare hoogwerker huren 1