Nieuwe webshop online: Rolsteigershop.nl

Veilig en snel online bestellen

Sinds een aantal maanden is een nieuw onderdeel van ons bedrijf online: www.rolsteigershop.nl . Steeds meer klanten, zowel bedrijven als particulieren, vinden de weg naar deze online shop. In deze shop zijn alle mogelijke soorten rolsteigers en rolsteigerdelen eenvoudig online te bestellen. Zowel de professional als de doe-het-zelver kan in onze webshop terecht voor kwalitatief hoogwaardige ASC rolsteigers. Het assortiment bestaat uit onder andere; rolsteigers, kamersteigers, gevelsteigers, renovatiesteigers, steigertrappen en werkstellingen.

 

Snelle levering

Veilig en snel bestellen en betalen is onder andere mogelijk via iDeal en PayPal. We ontvangen direct bericht zodra de betaling is ontvangen en kunnen de bestelling vaak dezelfde dag nog versturen. In de meeste gevallen heeft u uw bestelling dus de volgende dag al in huis of op de werkplek. We bezorgen door heel Nederland tegen scherpe bezorgtarieven. De bezorgtarieven zijn te vinden op de website.

 

Losse rolsteigerdelen

U kunt in de webshop complete pakketten van 1 of meerdere rolsteigers kopen. Maar het is ook mogelijk om losse steigeronderdelen te bestellen. De ASC aluminium steigeronderdelen zijn met alle pakketten van ASC aluminium rolsteigers te combineren. Indien nodig kunt u daardoor ook eenvoudig en snel uw rolsteiger uitbreiden.

 

Service

Wij willen ons graag onderscheiden door onze goede service. Bovendien zijn we elke werkdag tussen 7:00 en 18:00 bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook voor advies over welke rolsteiger of welke rolsteigerdelen u nodig heeft voor uw werkzaamheden of voor een specifieke klus kunt u met ons contact opnemen. Overweegt u om zelf een kwalitatief hoogwaardige rolsteiger te kopen en wilt u de scherpste prijs en beste service? Neem eens een kijkje op www.rolsteigershop.nl