Nieuwe website Douwes online

Na lange tijd onze eigen website te hebben gebouwd en onderhouden was het de hoogste tijd om dit over te laten aan echte professionals op dit gebied. De heren van SCAB webdesign hebben voor ons een nieuwe website gemaakt die niet alleen mooi maar vooral ook zeer functioneel is.
Het resultaat straalt wat ons betreft uit wie we zijn en wat we doen: een klein familiebedrijf met grote ambities, technische professionals met oog voor behoeftes van de klant en bovenal een allround servicepartner die u werk uit handen neemt.

Op deze website kunt u veel informatie vinden; alles over ons bedrijf en de mensen die er werken, nieuws met betrekking tot hoogwerkers, heftrucks, verreikers en ander materieel. We zullen regelmatig meer laten zien van projecten die we uitvoeren voor onze klanten en uiteraard krijgt u updates over het reilen en zeilen binnen ons bedrijf.

Actueel aabod
Er is veel werk gemaakt van het deel achter de schermen van deze website. Net zoals het materieel waar we dagelijks mee te maken hebben is het niet alleen zaak dat het er netjes uit ziet, het moet vooral goed en efficiënt werken. We vinden het belangrijk dat u op deze website altijd kijkt naar een actueel aanbod van occasions en verhuurmaterieel. Daarom zorgen we er voor dat de informatie op deze website elke dag up to date is.

Wij hopen dat u op een eenvoudige en prettige manier gebruik kunt maken van deze website. Mocht u hierover opmerkingen, suggesties of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons: info@materieel.com 0f 0512-364499.