Nieuwe Servicebus voor Douwes Materieelservice op locatie

Veiligheidskeuring, onderhoud en reparatie op locatie voor onder andere hoogwerkers, vorkheftrucks en verreikers.

Het klantenbestand van onze [serviceafdeling] groeit en daarom hebben we ons wagenpark uitgebreid met een nieuwe mobiele werkplaats. Deze prachtige, extra groot uitgevoerde servicebus, heeft alles aan boord om u van dienst te kunnen zijn bij veiligheidskeuringen, reparaties en onderhoud van uw materieel. Bovendien mogen we met deze bus 3,5T vervoeren zodat we in noodgevallen meteen vervangend materieel voor u mee kunnen nemen.

Onze monteurs kunnen service verlenen voor alle merken heftrucks, hoogwerkers en verreikers waaronder Hyster, Jungheinrich, Still, Toyota, Hinowa, Genie, Manitou, Cela, Esda, Haulotte, JLG en Merlo. Inmiddels rijden wij met onze servicebussen door heel Nederland om klanten te helpen.

Wilt u ook alle service voor uw materieel onder één dak? Voor uw verreiker, hoogwerker, heftruck maar ook voor uw rolsteiger, trappen, ladders, en al het andere materieel? Neem contact op en vraag vrijblijvend naar onze tarieven. Ook is het mogelijk kosten te besparen met onze servicecontracten op maat, vraag naar de mogelijkheden.

De servicebus is bestickerd door Martini Reclamemakers uit Leek.