Nieuwe Cela DT24 Spyder voor Bedrijf Geert uit Hooghalen

Nieuwe Cela DT24 Spinrupshoogwerker gekocht voor onder andere schoonmaakwerkzaamheden.

In november hebben dhr. en mevr. Vos een prachtige Cela DT24 Spyder aangeschaft bij Douwes Materieel BV. Dhr. Vos zocht een multifunctionele hoogwerker met een groot bereik die hij zelf kon vervoeren.

De keus is voornamelijk gevallen op de Cela DT24 Spyder vanwege de goede specificaties en de onovertroffen stabiele mast. De gepatenteerde mastconstructie bestaat uit kokerprofielen waardoor deze extra robuust en stevig is. Deze Cela DT24 Spyder is daardoor de meest veilige en meest prettig werkende spinrups op de markt.

De hoogwerker heeft een werkbereik van maar liefst 24 meter werkhoogte en 12 meter zijdelingse reikwijdte. Omdat het gewicht van deze spinhoogwerker, in combinatie met een speciale aanhangwagen, onder 3,5T blijft is deze eenvoudig te vervoeren met rijbewijs BE. Deze spinrupshoogwerker zal worden gebruikt voor diverse werkzaamheden waaronder het schoonmaken van zonnepanelen met speciaal osmosewater.

Door het grote werkbereik en kleine afmetingen zijn ook werkzaamheden op zeer moeilijk bereikbare plaatsen geen enkel probeem. De spinrupshoogwerker kan ook binnen worden gebruikt; met een breedte van 80 cm zonder werkkooi, kan deze eenvoudig door een normale deur naar binnen worden gereden.

De hoogwerker is geleverd met diverse extra’s waaronder; aansluiting voor stroom en water in de werkkorf, kunststof rijplaten, veiligheidsharnassen en verkeerskegels.

Voor meer informatie over het schoonmaken van zonnepanelen of andere werkzaamheden van Bedrijf Geert kunt u bellen met Geert Vos 06-11270596.

De Cela Spyder hoogwerkers zijn te verkrijgen van 15 tot en met 24 meter werkhoogte. Voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie van de onovertroffen stevige Cela Spyder hoogwerkers neemt u contact op met: 0512-364499 of info@materieel.com