Naamsverandering materieelserviceAl meer dan 35 jaar kunt u voor het huren en aanschaffen van materieel bij ons terecht.

Daarnaast heeft onze afdeling Materieelservice de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Om u op alle terreinen zo efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij besloten de werkzaamheden die onder Materieelservice vallen vanaf 1 september onder een nieuwe naam en vanaf een nieuwe locatie uit te voeren:


Onze service blijft hetzelfde en uw contactpersonen blijven bereikbaar via de vertrouwde (mail)adressen en telefoonnummers. De nieuwe contactgegevens kunt u indien gewenst in gebruik nemen:

Semteq materieelservice
Da Vincilaan 19
9207 JN Drachten
0512 820 436
06 108 399 41 (ook WhatsApp)
info@semteq.nl
www.semteq.nl

Wij danken u zeer voor het in ons gestelde vertrouwen van de afgelopen jaren en hopen u nog vele jaren van dienst te mogen zijn.

Materieelservice
U kunt bij ons terecht voor alle servicewerkzaamheden waaronder; veiligheidskeuring, onderhoud en reparatie voor uw hoogwerker,
heftruck, minikraan, shovel, verreiker of ander materieel. Onze ervaren monteurs komen met hun servicebus op locatie langs