Nieuwe verreiker in onze verhuurvloot: Manitou MRT2550 Privilege Plus

Manitou MRT2550 Privilege Plus

Onze verhuurvloot is uitgebreid met een Manitou MRT2550 Privilege Plus. Deze verreiker heeft een werkhoogte van 25 meter en een capaciteit van 5.000 kg. De verreiker is onder andere uitgerust met een aggregaat, overdrukcabine, hijsjib en een open werkkooi en kan daarmee voor diverse werkzaamheden gebruikt worden waaronder asbest verwijderen en zonnepanelen plaatsen.

Deze roterende verreiker heeft een hydraulisch snelwisselsysteem voor het eenvoudig wisselen van de accessoires (onder andere jib, open en gesloten werkkooi, vorken) en kan hiermee snel ingezet worden als kraan, hoogwerker en verreiker. Voor een perfect zicht rondom en op de werkzaamheden is de verreiker uitgerust met goede ledverlichting en twee camera’s met een groot 9” beeldscherm in de cabine. De stempelplaten zijn gemonteerd op de stempelpoten en indien gewenst kunnen wij grote stempelplaten (80×80) bij leveren.

Deze verreiker is comfortabel uitgerust met airco en eenvoudig te bedienen met de 2 proportioneel hydraulische joysticks of de radiografische afstandbediening.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze en andere verreikers, met en zonder machinist, kunt u telefonisch of via mail contact opnemen: 0512-364499 / info@materieel.com