Levering Niftylift HR15NDE voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Niftylift HR15NDE, geschikt voor alle voorkomende werkzaamheden zowel binnen als buiten.

In september heeft Ouwehands Dierenpark een [Niftylift HR15NDE] aangeschaft bij Douwes Materieel BV. Deze hoogwerker is zeer geschikt voor alle voorkomende werkzaamheden in de dierentuin omdat deze zowel binnen op accu als buiten op diesel gebruikt kan worden. De hoogwerker zal ingezet worden voor schilder- en schoonmaakwerkzaamheden en voor diverse andere onderhoudswerkzaamheden.

Om de continuïteit te garanderen en stilstand door storingen te minimaliseren zorgen wij ook voor het jaarlijks onderhoud en veiligheidskeuring op locatie. Ouwehands dierenpark is natuurlijk een fantastische locatie voor ons om een hoogwerker te mogen leveren. We willen u van harte aanraden eens een kijkje te nemen in dit prachtige dierenpark.

Wist u trouwens dat de beren in het nieuwe berenbos allemaal gered zijn van vreselijke mishandelingen? Lees hier alles over het goede werk van het dierenpark waardoor deze beren van een heerlijk leven kunnen genieten. Bent u zelf op zoek naar een goede gebruikte hoogwerker, kijk dan op onze [occasionpagina]. Zit het door u gezochte materieel er niet tussen, twijfel niet om contact met ons op te nemen.