Levering nieuwe Votex-Bison zijlader

 

Deze week hebben wij een nieuwe elektrische Votex-Bison 4-weg zijlader mogen leveren aan BPG van der Meulen in Nij Beets. We zijn trots op deze opdracht omdat kwaliteit en service hoog in het vaandel staan bij Van der Meulen.

 

De kwalitatief zeer hoogstaande zijlader heeft een laag bordes, zeer compacte afmetingen en een sterke 80V AC aandrijving. Dankzij de 4-weg besturing is deze zijlader extreem wendbaar en daardoor zeer geschikt voor het verplaatsten van lange goederen binnen een minimale gangpadbreedte. De zijlader kan hierdoor eenvoudig manoeuvreren tussen de efficiënt opgestelde stellingen met het grote assortiment aan hout- en bouwmaterialen in Nij Beets.

 

Wij feliciteren Kor en André van der Meulen met deze aanschaf en wensen hen goede zaken met hun prachtige bedrijf!

 

Wilt u ook een nieuwe zijlader kopen? Of een gebruikte zijlader kopen met eventueel inruil van uw oude zijlader? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij goed adviseren welke zijlader het meest efficient is voor uw situatie. Uiteraard adviseren wij graag over alle aspecten waar op moet worden gelet bij een zijlader kopen. Zo kunt u uiteindelijk de meest efficiente keuze maken bij het kopen van uw nieuwe of gebruikte zijlader.

 

Bovendien kunnen wij u van dienst zijn bij het zijlader onderhoud, bij zijlader reparatie en zijlader veiligheidskeuring. Wij voeren dit op locatie uit en hebben ervaring met alle merken zijladers.

 

Steeds meer klanten sluiten een Onderhoudscontract Zijlader af. Hierbij kunt u kiezen voor een servicecontract met een jaarlijkse zijlader veiligheidskeuring inclusief een of meerdere onderhoudsbeurten zijlader per jaar.

Wilt u het onderhoud nog eenvoudiger geregeld hebben dan kunt u zelfs kiezen voor een onderhoudscontract inclusief alle benodigde onderdelen. Zo weet u, voor wat betreft de kosten van uw materieel, vantevoren precies waar u jaarlijks aan toe bent.