Levering nieuwe Genie S45 Gemeente Heerenveen

Nieuwe Genie S45

 

Levering nieuwe Genie S45 aan Gemeente Heerenveen.

In september hebben wij aan Gemeente Heerenveen een nieuwe Genie S45 mogen leveren. Deze hoogwerker wordt door de gemeente voornamelijk ingezet voor het snoeien van bomen. De Genie S45 heeft diverse eigenschappen die de hoogwerker hiervoor zeer geschikt maken. De rechte telescoopmast met jib zorgt voor een snelle en nauwkeurige positionering van de werkkooi naar de werkplek. Omdat meerdere functies, zoals rijden en zwenken, gelijktijdig kunnen worden bediend, kan met de nieuwe Genie S45 zeer snel en veilig worden gewerkt.

De hoogwerker is robuust uitgevoerd en daardoor goed bestand tegen bijvoorbeeld weersinvloeden en vallend snoeiafval. Met een werkhoogte van 16 meter en een reikwijdte van 11,2 meter heeft de hoogwerker een groot bereik. Door de 230V aansluiting in de werkkooi  kan elektrisch snoeigereedschap eenvoudig op hoogte worden gebruikt.

Om de hoogwerker veilig te kunnen gebruiken en in optimale conditie te houden verzorgen wij ook het onderhoud en de jaarlijkse veiligheidskeuring van de hoogwerkers van Gemeente Heerenveen.

Bent u van plan ook een nieuwe Genie S45, of ander merk of type hoogwerker, aan te schaffen? Of wilt u uw Genie S45, eventueel op locatie, laten keuren, onderhouden of repareren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies en offerte.

Bekijk alle details van de Genie S45: Brochure Genie S45.  De Genie S45 is bij ons ook voor lange of korte periodes te huur.