Hoogwerker met sleepinrichting

 

Wij verhuren speciaal door ons ontwikkelde sleepbare hoogwerkers. Dit zijn volzelfrijdende hoogwerkers die door middel van een sleep-inrichting eenvoudig met bijvoorbeeld een tractor te verplaatsen zijn over middellange afstanden. Op deze manier heeft u wel de voordelen van een volledig zelfrijdende hoogwerker maar is geen tussentijds diepladertransport meer nodig. Dit levert een grote tijdwinst en kostenbesparing op. Meteen na afronden van de werkzaamheden kunt u de hoogwerker zelf naar de volgende plek verplaatsen om daar verder te werken.

Een hoogwerker op deze manier transporteren is bovendien veiliger dan rijden vanuit de werkkooi. Wanneer een hoogwerker moet worden verplaatst van het ene werkgebied naar het andere, wordt dat vaak rijdend vanuit de werkkooi gedaan. Hte is daarbij lastig om overzicht over de verkeerssituatie te houden. Bijvoorbeeld bij het oversteken van wegen, spoorwegovergangen en fietspaden kunnen hierdoor gevaarlijke situaties ontstaan. Bij het transporteren van de hoogwerker achter uw tractor heeft u wel een goed overzicht en kunt u op een veilige manier de hoogwerker transporteren.

 

Voorbeelddiagram sleepbare telescoophoogwerer; H16TPX

Alle voordelen op een rij:

– Sleepbaar tot werkhoogtes van 16 meter
– Reikwijdte tot 12,3 meter
– Zwenkbaar: 360° graden continu
– Alle functies, zoals rijden, zwenken, heffen en dalen volledig te bedienen vanuit werkkooi
– Jib met zwenkbare werkkooi voor extra nauwkeurige positionering
– Keuze uit normale of kleine werkkooi
– Indien gewenst 220V in werkkooi tbv bijvoorbeeld het gebruik van een elektrische zaag

De continue zwenkbaarheid en grote reikwijdtes zorgen ervoor dat zonder onderbrekingen en in korte tijd grote oppervlaktes kunnen worden bereikt. Daarnaast zijn de hoogwerkers gebouwd met optimale bescherming tegen vallende takken en hout. De robuuste uitvoering geeft een vertrouwd gevoel en onze hoogwerkers zijn altijd voorzien van een geldige veiligheidskeuring.

Omdat de hoogwerkers bij boomsnoeiwerkzaamheden vaak lange tijd in het buitengebied blijven staan, zijn onze sleepbare hoogwerkers robuust en vandalismebestendig uitgevoerd. Door diverse aanpassingen waaronder afgesloten kappen en tanks en een afgesloten beneden bediening, kunnen deze hoogwerkers zonder risico buiten werktijd gewoon in het veld blijven staan.