Levering nieuwe Genie Z-30/20N Friesland Campina

Genie Z-30/20N

In april hebben wij aan Friesland Campina Gerkesklooster een nieuwe Genie Z-30/20N mogen leveren.

Deze robuuste en betrouwbare elektrische kniktelescoop hoogwerker is specifiek gekozen om efficiënt binnen mee te kunnen werken.

Met de compacte afmetingen en grote wendbaarheid is de hoogwerker goed manoeuvreerbaar in de kleine ruimtes in de fabriek. Het grote werkbereik zorgt er voor dat de hoogwerker goed gebruikt kan worden voor onderhoud aan gebouwen en machines. Lampen vervangen, schoonmaak werkzaamheden, onderdelen van machines vervangen, alle werkzaamheden op moeilijk bereikbare plekken kunnen eenvoudig met deze hoogwerker worden uitgevoerd.

Door de zero-tailswing (de bovenwagen blijft bij het zwenken binnen de afmetingen van de wielen) is de hoogwerker veilig te gebruiken in kleine ruimtes.

Bekijk de folder voor alle technische gegevens van de Genie Z-30/20N.

Om de hoogwerker veilig te kunnen gebruiken en in optimale conditie te houden verzorgen wij ook het onderhoud en de jaarlijkse veiligheidskeuring voor Friesland Campina op locatie in Gerkesklooster. Door de hoogwerker goed te onderhouden blijft het risico op storingen, en dus stilstand, minimaal.

Wilt u meer informatie over deze of andere hoogwerkers, neem dan vrijblijvend contact met ons op.