1 jaar rolsteigershop.nl !

 

 

Een jaar geleden zijn we gestart met de verkoop van rolsteigers via www.rolsteigershop.nl

De verkoop van rolsteigers was op dat moment een extra service voor bestaande klanten die gebruik maakten van onze andere diensten en producten. Om de rolsteiger verkoop een impuls te geven werd besloten hiervoor een volwaardige webshop te bouwen. Na 1 jaar mogen we concluderen dat de verkoop van rolsteigers hiermee een groei van 1400% heeft doorgemaakt! We verwachten voor 2016 uiteraard niet nogmaals zulke groeicijfers maar kunnen wel vol trots het 1-jarig jubileum vieren.

Er wordt ondertussen druk gewerkt aan verdere uitbreiding van het aanbod in de shop en in de loop van 2016 zullen diverse nieuwe productgroepen worden toegevoegd. Er zullen niet alleen  standaard rolsteiger producten worden aangeboden maar rolsteigershop.nl gaat bijvoorbeeld ook alle variaties van pen-verbindingsystemen aanbieden.

U kunt in de shop alle types rolsteigers kopen waaronder kamersteigers, gevelsteigers, renovatiesteigers, steigertrappen en werkbruggen. Daarnaast kunt u ook alle onderdelen los bestellen om uw steiger uit te breiden of aan te vullen.
Ook voor steigers die speciale afmetingen moeten krijgen kunt u bij ons eenvoudig een offerte aanvragen.

Van diverse types rolsteigers hebben we naast de professionele variant ook modellen voor de Doe-het-zelver. Uiteraard voldoen alle steigers in de shop aan de vereiste NEN normen en Arboregelgeving.

Rolsteigershop.nl wil zich onderscheiden door de goede en uitgebreide service, deskundig advies en snelle levering. Hiermee hopen wij u ook de komende jaren van dienst te kunnen zijn bij de aanschaf van uw rolsteiger.