Intern Transport

Onder het intern transport vallen onder andere de:Inter Transport

  • Heftruck
  • Reachtruck
  • Stapelaar
  • Handpallettruck
  • Elektrische pallettruck
  • Orderverzameltruck

 

Douwes Materieel is al meer dan 25 jaar leverancier van intern transport materieel. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor inhuur van materieel en service en keuringen voor uw eigen intern transport materieel.

 

Verkoop

Als dealer van Mitsubishi en MaxHolland kunnen wij tegen scherpe condities kwalitatief hoogstaand intern transport materieel leveren voor al uw logistieke vraagstukken.

Van de kleinste pompwagen tot de zwaarste verbrandings heftruck met elke denkbare opties. Wij leveren en adviseren naar uw specifieke eisen en wensen. Wij zoeken met de klant altijd naar die oplossing waarmee met zo laag mogelijke kosten een zo hoog mogelijke productiviteit te realiseren is. Hiervoor is het noodzakelijk materieel aan te bieden dat precies is afgestemd op de werkzaamheden en wensen van de klant. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij u voorzien van een goed advies en een scherpe offerte.

Daarnaast denken wij ook na aanschaf met u mee; onderhoudscontracten, opleidingen, technische ondersteuning, wij verzekeren optimaal advies en minimale kosten.

Mitsubishi Forklift Trucks heeft een uitstekende reputatie als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. Mitsubishi heftrucks worden volgens strenge criteria gebouwd, zodat ze uiterst betrouwbaar zijn, ongeacht de toepassing. Daarnaast wordt extra aandacht besteed aan ergonomie en milieu.

De bekroonde heftrucks en inter transport materieel van Mitsubishi zijn ontwikkeld voor het leveren van uitstekende prestaties. Ze worden gebouwd volgens hoge specificaties om de productiviteit tot het uiterste te kunnen opvoeren en uiterste betrouwbaarheid te kunnen waarborgen, om wat voor toepassing het ook gaat.

Max Holland heftrucks en overig intern transport materieel wordt in een door Amerikanen gebouwde en gefinancierde fabriek in China onder Amerikaanse begeleiding geassembleerd. De hefttrucks zijn samengesteld uit de beste onderdelen van diverse gerenommeerde Aziatische, Amerikaanse en Europese merken, waardoor een kwalitatief hoogwaardig product ontstaat, tegen een scherp concurrerende prijs.

Naast de nieuwe heftrucks hebben wij altijd een ruim en wisselend aanbod gebruikte heftrucks. Bekijk ons huidige aanbod of maak aan ons uw specifieke zoekopdracht kenbaar zodat wij voor u uit kunnen kijken naar een betrouwbare gebruikte heftruck die precies aan uw wensen voldoet.

 

Service

Investeren in heftrucks of ander intern transport materieel is een onderdeel van de kosten van uw intern transport. De totale kosten omvatten naast de aanschaf ook een gedegen onderhoud, de jaarlijks terugkerende veiligheidskeuring en reparatie van storingen of schade.

Voor uw eigen intern transport materieel van onder andere Still, Hyster, Cesab, Jungheinrich, Caterpillar, Linde en Toyota kunnen wij snel en voordelig alle onderdelen leveren.

Daarnaast kunnen wij, indien gewenst op locatie, het periodieke onderhoud en de jaarlijkse veiligheidskeuring voor u uitvoeren. Door een gedegen periodiek onderhoud aan uw materieel uit te voeren voorkomt u onnodige slijtage en bovendien kunnen tijdens de onderhoudsbeurten eventuele defecten vroegtijdig worden gesignaleerd en hersteld. Hierdoor voorkomt u onnodige stilstand van uw intern transport materieel.

Mocht er onverhoopt toch schade of een storing voorkomen dan staan onze vakkundige, gecertificeerde monteurs 24 uur per dag garant voor een snelle en deskundige reparatie. Indien nodig kunnen wij snel vervangend materieel inzetten.

Om het onze klanten makkelijk te maken houden wij nauwkeurig de planning voor beurten en veiligheidskeuringen bij en nemen op het juiste moment contact op voor het inplannen van een afspraak.

Tegen een scherp tarief kunt u bovendien een onderhoudscontract afsluiten voor de beurten, keuringen en zelfs voor alle kosten van het onderhoud.

Maakt u geheel vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Verhuur

Ook voor korte of lange termijn verhuur van vorkheftrucks en overige interne transportmiddelen kunnen wij u van dienst zijn. Bij opvang van tijdelijke drukte of een incidentele klus kunt u bij ons terecht voor advies en een scherpe prijs. Maar ook voor lange termijn verhuur tegen scherpe tarieven kunt u bij ons terecht.

In de verhuurcatalogus kunt u verschillende types heftrucks en bijhorende opties vinden. Vindt u hier niet wat u zoekt vraag dan een prijs aan voor uw specifieke wensen. Wilt u weten welke oplossing het meest geschikt is in uw specifieke situatie, dan kunt u altijd contact opnemen. Met meer dan 25 jaar ervaring adviseren wij u graag vrijblijvend over de meest efficiënte inhuur mogelijkheden.

Materieel wat u bij Douwes huurt is altijd in uitstekende staat, goed onderhouden en voorzien van een geldige veiligheidskeuring.

De huurprijzen voor intern transport materieel zijn altijd inclusief WA-verzekering en u kunt daarnaast kiezen voor een optionele cascoverzekering. Vraag hier naar de mogelijkheden en verzekeringsvoorwaarden.

Transport van al ons verhuur materieel verzorgen wij in eigen beheer waardoor we snel en flexibel in onze planning zijn. Gisteren leveren? Geen probleem!

 

Opleidingen

Volgens de Arbo-wet mogen interne transport middelen met een eigen aandrijving en hijs- en hefwerktuigen alleen worden bediend door werknemers die over een specifieke deskundigheid beschikken en minimaal 16 jaar zijn.

De specifieke deskundigheid kunnen uw werknemers verkrijgen door deel te nemen aan een cursus Veilig werken met de Vorkheftruck of een specifieke Bedieningsinstructie Heftruck.