Genie S125 Hoogwerker Huren

s125De Genie S125 is een telescoophoogwerker met een werkhoogte van 40 meter en een zijdelings werkbereik van 24 meter.

Bij Douwes kunt u deze Genie S125 hoogwerker, met 40 meter werkhoogte, huren tegen scherpe dag-, week- of maandtarieven. Heeft u een specifiek project of wilt u voor langere tijd een 40 meter Genie S125 hoogwerker huren? Neem dan contact met ons op voor een scherpe aanbieding!

Klik op de volgende links voor het werkbereikdiagram en overige gegevens specifiek voor: Genie S125 hoogwerker huren.
Klik hier voor een overzicht van alle types hoogwerkers die wij verhuren.

Voor vele klussen in diverse branches kunt u deze 40 meter Genie S125 hoogwerker huren. Bijvoorbeeld voor klussen in de bouw of industrie, voor schilder- en schoonmaakwerkzaamheden of overige onderhoudswerkzaamheden is het heel geschikt om deze telescoophoogwerker te huren.

De Genie S125 heeft met 40 meter werkhoogte en 24,38 meter reikwijdte een groot bereik en kan daardoor zeer efficiënt grote werkoppervlaktes bereiken. Deze hoogwerker huren is dan ook zeer zeer geschikt voor werkzaamheden waarbij grote oppervlaktes zo snel mogelijk bereikt moeten kunnen worden.

Wilt u een hoogwerker huren met een groot bereik die ook geschikt is voor gebruik in Ruw Terrein, ook dan kunt u deze hoogwerker huren. Door de 4 wiel besturing en 4 wiel aandrijving kan de hoogwerker zeer goed in het ruwe terrein ingezet worden.

De telescoopmast heeft een jib waarmee de werkkorf van deze hoogwerker eenvoudig te manoeuvreren is. U kunt deze 40 meter telescoophoogwerker daarom zeer geschikt huren voor klussen waarbij de werkkooi stabiel en precies te positioneren moet zijn.

De hoogwerker heeft bovendien een handzame manoeuvreer- en transportbreedte doordat de assen voor verrijden of transport in kunnen schuiven.

De compacte bovenwagen is 360 graden continu draaibaar en door de beperkte uitzwaai kan ook op plekken worden gewerkt waar weinig ruimte is.

Wilt u deze hoogwerker huren, dan kunnen wij deze tegen scherpe tarieven voor u transporteren naar de door u gewenste locatie. U krijgt van onze chauffeur een uitgebreide machine-instructie zodat u bij het hoogwerker huren geen extra machinist nodig heeft. U kunt de hoogwerker huren en zelf de hoogwerker bedienen en uw werkzaamheden uitvoeren.

Alle voordelen op een rij:

  • 4-wiel aangedreven en op alle vier wielen geremd.
  • Volledig proportionele bediening
  • Krachtige maar stille dieselmotor
  • Zelf nivelleren platform van 2,44 m breed
  • Hydraulische platformrotatie
  • Met jib voor nauwkeurige positioneren van de werkkooi
  • Massieve ruw terrein wielen